Rotten Tomatoes'a göre yılın en yüksek puan alan 10 filmi

Rotten Tomatoes, bu senenin en çok puan alan filmlerini listeledi. Listenin birinci sırasında Céline Sciamma’nın "Portrait of a Lady on Fire" yer alırken, ikinciliği Regina King’in yönettiği "Miami One Night", üçüncülüğü ise "Ma Rainey’s Black Bottom" kazandı.

DUVAR - İnternetin en büyük sinema mecralarından Rotten Tomatoes, bu senenin en çok pozitif oy alan filmlerini listeledi. Her yıl gerçekleşen Golden Tomato Awards’ta Altın Domates heykeline hak kazananlar listesi, bu sene geniş salonlarda sınırlı kapasiteyle gösterime girenlerin yanında, yalnızca dijital yayın platformlarında izleyicilerle buluşan filmlerden de oluşuyor.

Rotten Tomatoes “En İyi Film” listesi şöyle...

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler