Rusya'da açılan 'Stal'in Döner' sosyal medyayı karıştırdı

Moskova'da açılan 'Stal'in Döner' isimli bir dönerci tartışmaya yarattı. Rusya'da Facebook kullanıcılarından bazıları "Tamamen delirdiler" diyerek dönerciyi eleştirirken, 'Stal'in Döner'i olumlu karşılayanlar da oldu.

Abone ol

DUVAR - Rusya'nın başkenti Moskova'da açılan ve Sovyetler Birliği'nin ikinci lideri Josef Stalin'in adını taşıyan bir dönerci ülkede tartışmaya neden oldu. Dönerci sahibinin Stalin'in ismini kullanarak böyle bir pazarlama yöntemine başvurması sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı.

Olga Marşeva ismli bir Facebook kullanıcısı, "Voykovskaya metrosu yakınlarında bir yerde. Serviste (Sovyet Birliği'nin gizli polis teşkilatı) NKVD memurları, menüde (SSCB İçişleri Halk Komiseri Lavrentiy) Berya'dan tkemali soslu döner. Tam bir cehennem çöpü" paylaşımında bulundu.

Sputnik'in aktardığına göre bazıları, "Tamamen delirdiler" derken, "Köksüz ve vicdansız ahlaksızlar. Üstelik hafızaları da yok" ifadelerinin yer aldığı paylaşımlar da yapıldı. Ancak sosyal medyada 'Stal'in Döner'i olumlu karşılayanlar da yer aldı. Takipçilerden biri, dönerciyi eleştirenleri hedef alarak "Gözünüzdeki merteği görmüyorsunuz, değil mi?" ifadelerini kullandı. (Kaynak: Sputnik)