Rusya'da seçim: Başkanlık yarışında Putin'in rakipleri kimler?

Rusya'da Vladimir Putin’in görevini sürdürmesine kesin gözüyle bakıldığı başkanlık yarışında, seçmenler 4 adaydan birine oy verecek.

DUVAR - Rusya'da seçmenler, yeni başkanlarını belirlemek için sandığa gidiyor. Başbakanlık yaptığı 2008-2012 yılları ile beraber 2000 yılından bu yana iktidarda bulunan Vladimir Putin’in görevini sürdürmesine kesin gözüyle bakıldığı seçimde, Putin'in karşısında 3 aday daha yarışıyor.

Rusya'da halk, Merkezi Seçim Komisyonu (CEC) tarafından onaylanan 4 adaydan birine oy verecek. Seçim yarışına bağımsız aday olarak katılacak olan Putin, seçim kampanyasında Rus parlamentosunun alt kanadı Duma'da yer alan Birleşik Rusya Partisi tarafından desteklenecek.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranları güncellendi: 2 milyon TL'nin geri ödemesi Yarış kızıştı: En fazla emekli promosyonu veren banka belli oldu En dayanıklı arabalar seçildi: Alman markası öne çıktı İBB duyurdu: İşte İstanbul'un en riskli ve güvenli ilçeleri Fatih Portakal asgari ücreti hesapladı: 'Verirler mi?' 'Gönül Dağı'na Kiraz geliyor: Öykü Gürman kadroda