Şaban Sevinç 'kredi kartıyla saat almaya benzemez' dedi, Buket Aydın yayını terk etti

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ile Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın arasında canlı yayında gerginlik yaşandı. Sevinç'in sözlerinin ardından Aydın yayını terk etti.

Abone ol

DUVAR - İktidara yakınlığıyla bilinen Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın ile Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, TV100'de katıldıkları "Cansu Canan Özgen ile "Özgür İfade" programında gergin anlar yaşadı.

Şaban Sevinç'in stüdyoda, "Parayla pek çok şeyi satın alabilirsin, pahalı saat alabilirsin ama CHP delegesi satın alamazsın, kredi kartıyla saat almaya benzemiyor bu" sözlerine Buket Aydın, "Ben kredi kartıyla saat almadım" yanıtını verdi.

Sevinç'in "Sana demiyorum" demesi üzerine Aydın, "Kime diyorsun? Görüyorsunuz değil mi yaptığı şeyi? Twitter'da sürekli kredi kartı üzerinden, saat üzerinden gündem yapılmaya çalışılan benim. Sana kim yazıyor 50 saattir o mesajları Şaban Sevinç? Seni kim böyle yönlendiriyor? Şov yapma. Haddini bil. Bu adam çok saygısız ve terbiyesiz bir insan, ben bu yayını terk ediyorum. Ben bu kadar rezil, seviyesiz bir kişiyle yayına devam etmem" diyerek yayını terk etti.

SEVİNÇ ÖZÜR DİLEDİ 

Aydın'ın yayının terk etmesinin ardından Şaban Sevinç, programın ilerleyen dakikalarında "yanlış anlaşıldıysam özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Buket Aydın, haber sunuculuğu yaptığı dönemde saatiyle gündem olmuş, Aydın'ın taktığı saatin değerinin 2,5 milyon dolar olduğu iddia edilmişti.

(HABER MERKEZİ)