Sağlık Bakanlığı'ndan uyarı: Belirtileri açıklandı

Sıcaklardan korunmak için alınması gereken önlemleri paylaşan Sağlık Bakanlığı, bol, hafif ve açık renkli giysiler giyilmesi ve gün içinde serinlemek için ılık duş alınması tavsiyesinde bulundu.

DUVAR - Sağlık Bakanlığı'na bağlı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü, aşırı sıcaklar karşısında alınması gereken önlemlere ilişkin uyarılarda bulundu. 

Sıcakların etkisiyle vücutta su ve mineral kaybı yaşanabildiğini belirten bakanlık, bu durumun bayılma hissi, bulantı, baş dönmesi gibi sağlık problemlerine dönüşebileceğini bildirdi.

Aşırı sıcaklardan korunmak için bol, hafif ve açık renkli giysiler giyilmesi, gün içinde serinlemek için ılık duş alınması tavsiye ediliyor.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranları güncellendi: 2 milyon TL'nin geri ödemesi Yarış kızıştı: En fazla emekli promosyonu veren banka belli oldu En dayanıklı arabalar seçildi: Alman markası öne çıktı İBB duyurdu: İşte İstanbul'un en riskli ve güvenli ilçeleri Fatih Portakal asgari ücreti hesapladı: 'Verirler mi?' 'Gönül Dağı'na Kiraz geliyor: Öykü Gürman kadroda