Sağlıklı yılbaşı sofrası için 10 öneri

Uzmanlar yılbaşı akşamları kurulacak sofralar için uyarılarda bulunuyor. Açken çok hızlı alkol tüketilmemesi, bol su içilmesi, meyveli ya da sütlü tatlı tercih edilmesi bu önerilerin başında geliyor.

DUVAR - Yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı akşamı için hazırlıklara şimdiden başlandı. Uzmanlara göre yılbaşı sofralarındaki yemek ve içecek miktarı kontrolsüzce artabiliyor. Yeni yılda en büyük beklenti genellikle sağlık olurken gece geç saatlere kadar sofrada oturulması daha fazla yemek yemek anlamına geliyor. Buna bir de aşırı miktarda tüketilen içecekler de eklenince; ertesi gün mide ağrısı ve reflü gibi sindirim sorunlarının yanı sıra baş ağrısı ve halsizlik gelişebiliyor.

Haberin Devamı
Cem Küçük'ten en düşük emekli maaş zammı kulisi: En karanlık dönem Benzin ve motorinde tabela 'uçtu': 5 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları Havalimanlarında yeni dönem: Uçağa binmenin yeni kuralları yasalaştı Anket: CHP birinci parti, İYİ Parti eridi Merih Demiral için istenen ceza belli oldu Dünyanın en değerli 100 kadrosu belli oldu: Süper Lig'den 3 takım var