'Şahmaran'ın yeni sezonu geliyor: Netflix Türkiye ağustos programı belli oldu

Netflix'in ağustos takvimi açıklandı. Programda "Şahmaran" ikinci sezon, "Emily in Paris" dördüncü sezon birinci kısım, "Kaos" ve "The Umbrella Academy" dördüncü sezon gibi yapımlar yer alıyor.

DUVAR - Yeni diziler ve dizilerin yeni sezonları Ağustos'ta Netflix'te izleyiciyle buluşacak. 

Yüzyıllardır beklenen kehanet gerçekleşmiş, Şahsu'nun bedeninde Şahmaran uyanmaya başlamıştır.. Öte yandan Lilith, lanetlendiği kuyudan çıkar ve aşk uğruna yaşadığı ihanetin öcünü almaya artık hazırdır. Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrollerinde yer aldığı 'Şahmaran', gizem dolu ikinci sezon bölümleriyle Ağustos ayında geri dönüyor.

'Emily in Paris'in dördüncü sezon ilk kısım bölümlerinde Lily Collins'in canlandırdığı Emily, Paris'teki yaşamını seçimler yaparak sürdürüyor. 'The Umbrella Academy'nin Ağustos ayında yayınlanacak dördüncü sezonunda Şemsiye Akademisi işleri son bir kez yoluna koymak için harekete geçiyor. Başrolünde Jeff Goldblum'un yer aldığı, Olimpos Dağı'nda savaş hüküm sürerken insanlığın geleceğini belirleyecek üç faniyi konu alan 'KAOS' da yine Ağustos ayında Netflix'te olacak.

Ayrıca "Rebel Moon" hikayesi, yönetmenin kurgusu kısımlarıyla daha kapsamlı ve heyecanlı şekilde devam ediyor ve Halle Berry ile Mark Wahlberg, sıradan bir inşaat işçisinin gelecek vadeden bir casusa dönüşme hikayesine odaklanan "Birlik"te bir araya geliyor.

Haberin Devamı
Akaryakıt fiyatları güncellendi: 29 Temmuz benzin, mazot fiyatları 'En çok beğenilen' 5 büyükşehir belediye başkanı: Listede 1 AK Partili Son anket: AK Parti ve MHP'ye kendi seçmeninden kötü haber EYT'den yararlanamayanlar dikkat: İşte erken emeklilik formülü Kim Milyoner Olmak İster'de 'mühendis' sorusu Son anket: AK Parti 7 puan kaybetti