Sakaryaspor: 'Oy verin transfer yasağınızı kaldıralım' dediler

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, TFF seçimlerinde İbrahim Hacıosmanoğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. İn, diğer adaylardan kulübün transfer yasağını kaldırma vaadi geldiğini de belirtti.

Abone ol

DUVAR - Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn, 18 Temmuz'da gerçekleştirilecek TFF seçimleriyle ilgili açıklamada bulundu.

“Her spor kulübü başkanının gönlünde bi aslan yatar. Biz de tercihimizi kullandık ve bunu açık açık beyan ettik" diyen İn, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başka adaylardan bize açıkçası teklifler geldi. Transfer yasağımızı öğrenmişler. Dediler ki 'transfer yasağınızı kaldıralım, bizden taraf olun.' Ama biz Hacıosmanoğlu ile sadece bir bardak çay içtik. İçtiğimiz bir bardak çay transfer yasağından ve bize ödenecek ücretten daha değerlidir. Bazı büyüklerimiz de bize taraf olmamamızı ola ki Hacıosmanoğlu kazanamazsa başkaları sizinle uğraşır dediler. Biz dedik ki öyle herkese mavi boncuk dağıtamayız. Kesinlikle taraf olduğumuzu noter huzurunda bildireceğiz dedik. Karınca ve su misali: Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nun yanında olduğumuzu beyan ettik ve bildirdik. Hepinize teşekkür ederim.”

(HABER MERKEZİ)