Sallai attı, Hollanda puanı zor aldı

Macaristan deplasmanında geriye düşüp 10 kişi kalan Hollanda bir puanı son dakikalarda bulduğu golle kurtardı. Macaristan'ın golünü Galatasaraylı Roland Sallai kaydetti.

Abone ol

DUVAR - UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup üçüncü hafta maçında Macaristan, Hollanda'yı konuk etti. Puşkaş Arena'da oynanan maç 1-1 berabere bitti.

Mücadelede perdeyi ev sahibi Macaristan tanıdık bir isimle açtı. Galatasaraylı Roland Sallai, 32. dakikadaki golüyle takımını Hollanda karşısında 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu şekilde sona erdi.

İkinci yarıda gol için üst üste rakip kaleye yüklenen Hollanda'da Virgil van Dijk 76. dakikada sarı kart gördü. Deneyimli savunmacı 79. dakikada ise ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı.

10 kişi kalan Hollanda, Macaristan deplasmanında bir puanı son dakikalarda kurtardı. 83. dakikada Denzel Dumfries'in golü sonucu belirledi ve maç 1-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından Hollanda 5 puana yükselirken Macaristan ise puanını 2 yaptı. Aynı grupta Almanya'nın 7, Bosna Hersek'in ise 1 puanı bulunuyor.

(ANADOLU AJANSI)