Şampiyonlar Ligi torbaları netleşmeye başladı: Galatasaray ve Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri

Şampiyonlar Ligi'ne önümüzdeki sezon eleme turlarından katılacak olan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gruplara kalması durumunda karşılabileceği muhtemel rakipleri sıralandı.

DUVAR - Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalin ilk maçları oynandı. Devler Ligi'nde ilk kez gelecek sezon düzenlenecek yeni formatta iki takım, bu sezonki ülke puanına göre katılım hakkı elde edecek.

Çeyrek final maçlarının ardından İtalya bu haklarından birine sahip olurken Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'un Paris Saint Germain'i yarı final ilk maçında mağlup etmesiyle Almanya ekstra katılım hakkını garantiledi. Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezonda mücadele edecek 36 takımdan 15'i de kesinleşti.

Haberin Devamı
Kimler borçlarını yapılandırabilecek? Meteoroloji uzmanı tek tek illeri saydı: 'Risk yüksek' Televizyonda haftanın en çok izlenen yerli dizileri Tam liste belli oldu: Sahte gıda ürünü satan markalar halka açıklandı Kiralar uçtu: 10 ilde ortalama fiyat asgari ücreti geçti Benzin ve motorine zam geldi: 2 Ekim 2024 güncel akaryakıt fiyatları