Şampiyonluk tahminleriyle gündem olan astrolog Meral Güven: 'Beter olun'

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin son dakika şampiyon olacağı iddialarıyla sosyal medyanın gündemine oturan astrolog Meral Güven, canlı yayın açarak taraftarlara küfür etti.

DUVAR - Süper Lig'de kupaya Galatasaray ulaştı. Ligdeki maçların son anına kadar bu sezonun şampiyonunun Fenerbahçe olacağını iddia eden astrolog Meral Güven, Galatasaray'ın şampiyon olmasıyla gündem oldu.

Fenerbahçe, geçen hafta Galatasaray'ı mağlup ederken Güven de açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Son maça dek Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını iddia eden Meral Güven, maçlar sonuçlanana kadar iddiasından vazgeçmemişti. Galatasaray'ın Konyaspor'a yenileceğini iddia eden Güven'in sarı kırmızılı takımın şampiyonluğunu ilan etmesiyle söylemleri değişti.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?