Sanatçı Güvenç Dağüstün konser çıkışı saldırıya uğradı

Müzisyen Güvenç Dagüstün, Kadıköy'deki 30 Ağustos konserinin çıktışında iki kişinin saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan Dağüstün'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Abone ol

DUVAR- Opera sanatçısı ve Birgün gazetesi yazarı Güvenç Dağüstün saldırıya uğradı. Kadıköy Özgürlük Parkı'nda Piyanist Burçin Büke'yle birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel konser veren Dağüstün, çıkışta kimliği belirsiz iki kişinin fiziki saldırısıyla karşılaştı. Dağüstün'ün hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu duyuruldu.  

Saldırıda Dağüstün'ün vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler ve morluklar oluştu. 

Sanatçının avukatı Serkan Günel, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Müvekkilim, arkadaşım @guvencdagustun ün bu akşamki özgürlük parkı konseri sonrası saldırıya uğradığını öğrendim. Şimdi hastanede rapor alınacak, yanına gidiyorum. Umarım failler yakalanacak olayın iç yüzü kısa sürede anlaşılacaktır."

Daha sonra Dağüstün de sosyal medya hesabından iyi olduğunu duyurdu: "Çok telefon, mesaj geliyor. Dönemiyorum. Darp raporu aldım, karakolda ifade veriyorum. Avukatım, arkadaşlarım yanımda. Belediye yetkilileri yanımda. Merak etmeyin. Şu işler bitsin, detaylı yazarım. Ama saldırganlar kimdi, neydi şimdilik bilmiyorum.

(HABER MERKEZİ)