Şanlıurfa Belediyesi'nde AK Parti-YRP anlaşması mı?: Genel Sekreterden Erdoğan'a teşekkür

Yeniden Refah Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, eski AK Parti aday adayı Mithat Can Kutluca’yı Genel Sekreter olarak atadı. Kutluca Erdoğan'a teşekkür etti.

Abone ol

DUVAR - 31 Mart Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasından yarışın en güçlü olduğu ve YRP'nin zaferiyle sonuçlanan Şanlıurfa Belediyesi'nde anlaşma sağlandığı iddia edildi. 

t24'ten Ceren Bala Teke'nin haberine göre, Yeniden Refah Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, daha önce kaymakamlık ve vali yardımcılığı da yapan, Korucular Daire Başkanlığı görevinde de bulunan Mithat Can Kutluca’yı genel sekreter olarak atadı.

2018’de Nevşehir Derinkuyu Kaymakamlığından istifa ederek AK Parti’den milletvekili aday adayı olan ancak seçilemeyen Kutluca, atamanın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bakanlar Ali Yerlikaya ve Mehmet Özhaseki'ye teşekkür etti.

Kutluca, "Öncelikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'ya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki'ye Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kasım Gülpınar'a Şükranlarımı arz ederim" dedi.

PAYLAŞIMINI GERİ ÇEKTİ

Bir süre sonra bu paylaşımı silen Kutluca, "Atanmam Hususunda takdir buyuran Devlet Büyüklerimize Şükranlarımı arz ederim" mesajı paylaştı. 

(HABER MERKEZİ)