Saran ve TRT'den yayın ihalesi açıklaması: Sözleşmeleri imzalayarak TFF'ye verdik

Saran Group ve TRT, kendilerinin almaya hak kazandığı paketlerle ilgili Yayın Hakları Sözleşmeleri'ni imzalayarak TFF'yi temsil ettiklerini açıkladı.

Abone ol

DUVAR - Süper Lig ve 1. Lig yayın ihalesine teklif veren kurumlardan Saran Group ve TRT, ihale sözleşmesine dair yazılı bir açıklamalar yaptı.

Saran Group'tan yapılan açıklamada, "Paket 1-B, Paket 1-C, Paket 1-E, Paket 2 ve Paket 3 Yayın Hakları Sözleşmeleri'ni 11 Mart 2022 Cuma günü imzalamış, teminat mektuplarıyla birlikte TFF'ye temsil etmiş bulunuyoruz. İhale sürecinde alternatif teklif olarak sunmuş olduğumuz SüperLig TV proje ve vizyonunun da halen kuvvetle arkasındayız" denildi. Süper Lig yayın ihalesinde 1-B hafta sonu 68 maç ve 1-C hafta içi 36 maç anlamına geliyor.

TRT Spor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da, "TRT olarak Süper Lig ve 1. Lig yayın hakları ihalesi kapsamında yer alan Paket 1-D ve Paket 1-F'ye ilişkin sözleşmeleri TFF'ye teslim ettik" ifadesine yer verildi. Paket 1-D 1. Lig yayın hakları ve Süper Lig özet, 1-F ise Süper Lig radyo yayın haklarını içeriyor. 

TFF'nin Saran Group ve TRT'ye sözleşmelerin imzalanması için verdiği süre bugün doluyordu. (HABER MERKEZİ)