Saray’da zirve: YAŞ atamaları konuşuldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım'ı Beştepe'de kabul etti. İkilinin programında yer almayan bu görüşme 1,5 saat sürdü.

Abone ol

DUVAR -  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CEO’larla görüşmesinin ardından sürpriz bir şekilde Başbakan Binali Yıldırım’ı Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda kabul etti. Başbakan Binali Yıldırım toplantı sonrasında CNN Türk"te katıldığı programda "Son günlerde yaşanan terör hadiseleri ve YAŞ atamaları konuşuldu" dedi.

Başbakan Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: "Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşmemizde, terör hadiseleri ve YAŞ sonrasında malum jandarmada, TSK'da terfiler, tayinler oldu. O personel normalde diğer yıllarda hep 30 Ağustos'ta devir teslim yapılırdı ama bu sene hem şurayı öne aldık hem de görev yerlerine gitmeleri için 48 saat süre tanıdık. Yarın itibariyle bu süre tamamlanacak. Bütün atanan komutanlar görev yerlerine gidecekler ki zaafiyet oluşmasın."

Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Genelkumay'a bir geçmiş olsun ziyareti gerçekleştireceğini de belirtti. (HABER MERKEZİ)