Sarıgül 'son açıklamam' dedi: Alkışı duydum ihaneti gördüm

CHP milletvekili Mustafa Sarıgül, kendisine ait olduğu öne sürülen videoyla ilgili "Siyasi hayatım boyunca çok olay yaşadım. Alkışı duydum, ihaneti gördüm ama böylesini hiçbir zaman yaşamadım" dedi.

Abone ol

DUVAR - CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, kendisine ait olduğu iddia edilen ve sosyal medyada yayınlanan videoyla ilgili açıklama yaptı. 

"Bu konudaki son konuşmam" notuyla bir video paylaşan Mustafa Sarıgül, "Siyasi hayatım boyunca çok olay yaşadım. Alkışı duydum, ihaneti gördüm ama böylesini hiçbir zaman yaşamadım. Dün, bana gün boyu verdiğiniz desteklere, gönderdiğiniz dualara çok teşekkür ediyorum. Hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden benimle beraber oldunuz. O enerjinizi hissettim. Hepinizden Allah'ım yüz bin defa razı olsun. Ama şu bilesiniz ki, bu ihaneti yapanlar bu dünyada da hak dünyada da inşallah hak ettikleri cezayı alacaklar" dedi.

Sarıgül'ün özel hayatına ait olduğu öne sürülen bir video sosyal medyada dolaşıma sokulmuş, Sarıgül de videonun kendisine ait olmadığını belirterek suç duyurusunda bulunduklarını açıklamıştı.

(HABER MERKEZİ)