Sarıgül'den İnce'ye tepki: İnsanda biraz vefa, biraz ar damarı olacak

Mustafa Sarıgül, cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’ye tepki göstererek, "İnsanda birazcık vefa, insanda biraz ar damarı olacak. Ar damarınız çatlamayacak" diye konuştu.

Abone ol

DUVAR - CHP'den ayrılarak Türkiye Değişim Partisi’ni kuran Mustafa Sarıgül, yine CHP’den ayrılarak Memleket Partisi’ni kuran ve 14 Mayıs'ta yapılacak seçimde cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’yi sert sözlerle eleştirdi.

İnce’yi vefasızlıkla suçlayan Sarıgül, "Ar damarınız çatlarsa insanlar saygı ve sevgiyle bakmaz. Vefasız insanlardan, ihanetçi insanlardan hiçbir şey olmaz" diye konuştu.

Fox TV’de İlker Karagöz’e konuk olan Mustafa Sarıgül, şu ifadeleri kullandı:

"İktidar yoruldu, enerjisi bitti. Tam değişim zamanında oyun bozmak doğru değil. Ayrışma zamanı değil. Bir insanın geçmişine bakmak lazım. Geçmişteki konuşmalarda 'Ben kesinlikle aday olmam, böyle bir şey yapmam'a bakmak lazım. Şimdiki duruma bakmak lazım. İnsanlarda biraz ahde vefa olması lazım. Cumhurbaşkanı seçilseydi ne olacaktı? Ben belediye başkanı adayı oldum. Kim yaptı Kılıçdaroğlu. İnsanlarda birazcık vefa, insanlarda biraz ar damarı olacak. Ar damarınız çatlamayacak. Ar damarınız çatlarsa insanlar saygı ve sevgiyle bakmaz. Vefasız insanlardan, ihanetçi insanlardan hiçbir şey olmaz. Davasına ihanet edenler de tarih önünde hesap verir" İfadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)