Şarkıcı Aaron Carter kazara küvetinde boğulup öldü

Adli tıp raporuna göre, ABD'li şarkıcı Aaron Carter aldığı sakinleştirici madde nedeniyle küvetinde boğularak hayatını kaybetti.

Abone ol

DUVAR - Los Angeles'taki evinin küvetinde suya batmış halde ölü bulunan şarkıcı Aaron Carter'ın ölüm sebebi belli oldu. Adli tabip raporuna göre, Carter, aldığı sakinleştirici ilaçlar ve soluduğu sprey temizleyiciler nedeniyle kazara küvette boğularak öldü. 

BBC'nin haberine göre, Carter'ın vücudunda sakinleştirici alprazolam ve sıkıştırılmış gaz difluoroethane bulundu. Bu gazın genellikle sprey temizleyicilerde kullanıldığı ve uyuşturucu etkileri olduğu belirtildi. Rapora göre, iki madde Carter'ı hareket edemez hale getirdi ve küvetinde boğulmasına sebep oldu.

Otopsi, Carter'ın 5 Kasım 2022'deki ölümünden bir gün sonra yapılsa da, toksikoloji testleri beklendiği için sonuçlar yeni paylaşıldı. 

Backstreet Boys’tan Nick Carter'ın küçük kardeşi olan şarkıcı, 'I Want Candy', 'Aaron’s Party (Come Get It)' ve 'That’s How I Beat Shaq' gibi şarkılarla tanınıyordu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)