Savcılığa getirildi: Tutuklu amcanın yeniden ifadesi alınıyor

Diyarbakır'da katledilen Narin Güran soruşturması kapsamında tutuklanan ilk kişi olan amca Salim Güran, yeniden ifadesi alınmak üzere savcılığa getirildi.

Abone ol

DUVAR -Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti ile ilgili yürütülen soruşturmada 2 Eylül’de tutuklanan amca Salim Güran ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan, yapılan aramalarla 8 Eylül’de cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada, otomobilinde Narin’e ait DNA izleri bulununca gözaltına alınıp 2 Eylül’de tutuklanan amcası Salim Güran, yeniden ifadesine başvurulmak üzere bugün adliyeye sevk edildi.

Amca Güran’ın adliyedeki işlemleri sürüyor. 

SİLİNEN TELEFON KAYITLARI SAVCILIKTA

Öte yandan amcanın telefonundan sildiği birçok mesaj ve ses kaydının da geri getirildiği belirtildi. Halk TV'den Ferit Demir'in haberine göre, Salim Güran bu kayıtların geri getirilmesi sonrası yeniden ifadeye çağrılırken Baro'nun atadığı avukatı kabul etmedi. Ailenin özel bir avukat tuttuğu belirtildi.

(ALINTI)