Savcıyı tehdit eden zanlı, valiyi ziyaret etmiş: 'Hayırsever iş insanı'

Aralarında sağlıkçıların da bulunduğu çeteyi soruşturan savcıyı tehdit ettiği görüntülerle gündem olan Mustafa Kemal Zengin, eski Malatya Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etmiş.

Abone ol

DUVAR - Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan kazanç elde etmek için yenidoğan 12 bebeğin ölümüne yol açan çeteye yönelik soruşturmayı yürüten savcı, makamında tehdit edildi. Savcının tehdit edilmesiyle ilgili soruşturmada 5 kişi tutuklandı. Savcıya silahlı saldırı hazırlığı olduğu belirtilmişti.

Savcıyı, makamında tehdit ettiği görüntüler ortaya çıkan ve kendisini eski İçişleri Bakanlığı Müsteşarı olarak tanıtan Mustafa Kemal Zengin de tutuklananlar arasında bulunuyor.

Sosyal medya hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da aralarında olduğu çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve iş insanıyla fotoğrafları bulunurken, bu fotoğrafların büyük bölümünün sahte olduğu iddia edilmişti. 

Mustafa Kemal Zengin'in "Hayırsever İş İnsanı" sıfatıyla dönemin Malatya Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Valiliğin, sosyal medya hesabından 23 Şubat'ta yapılan paylaşımda "Zen–Petro Kimya ve Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Mustafa Kemal Zengin, Valimiz Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti" ifadelerine yer verilmiş.

(SOSYAL MEDYA)