Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen Mehmet Ağar aylar sonra ortaya çıktı: Aliyev'le poz verdi

Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelen eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, aylar sonra Azerbaycan'da Aliyev'le birlikte poz verdi.

Abone ol

DUVAR - 'Suç örgütü liderliği' suçlamasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in iddialarının odağındaki isimlerden eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'dı.

Gerçek Gündem'in haberine göre Peker, Ağar'ın Yalıkavak Marina'ya çöktüğü iddiası başta olmak bir çok iddiayı gündeme getirirken, Ağar'ın AK Parti milletvekili oğlu Tolga Ağar'a ilişkin iddialar öne sürdü. 

Peker'in yayınladığı ilk videoların ardından iddiaları yalanlamak için çeşitli programlara katılan Mehmet Ağar, sessizliğini koruyordu. Ağar aylar sonra Azerbaycan'da ortaya çıktı. 

Ağar Maraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler için Bakü'de düzenlenen Karabağ-Galatasaray maçına gitti.  Eski İçişleri Bakanı Ağar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'le yan yana poz verdi. 

Ne olmuştu?

Sedat Peker, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ı, FETÖ'yle ilişkili olduğu suçlamasıyla ceza alıp tahliye edilen, Palmali Holding'in sahibi Mübariz Mansimov Gurbanoğlu'na kumpas kurmakla ve Mansimov'a ait Yalıkavak Marina'yı ele geçirmekle suçlamıştı.