Seferihisar'da 'Halk Kart' desteği üç kat artırıldı

Seferihisar Belediyesi, Halk Kart ile ihtiyaç sahibi ailelere sağladığı desteği 3 kat artırarak, aylık 1000 TL’ye çıkarttı.

Abone ol

DUVAR - İzmir Seferihisar Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine Halk Kart ile sağladığı desteği, aylık 300 TL’den, 1000 TL’ye çıkardı. Belediye ayrıca üniversite öğrencilerine de aylık 1000 TL eğitim desteği veriyor. 

ANKA'nın haberine göre yaklaşık 5 yıldır devam eden Halk Kart ile ihtiyaç sahipleri Seferihisar Belediyesi Halk Marketleri’nden ucuz ürünler satın alabiliyor. Belediye Halk Kart ile ilçedeki 320 hanenin ihtiyacını karşılarken, 95 üniversite öğrencisine de eğitim desteği sağlıyor.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Biz Seferihisar’ı sosyal demokrat bir anlayışla yönetiyoruz. Pandemiden bu yana, çok zorlu ekonomik süreçlerden geçiyoruz. Seferihisarlıları asla ekonomik krize ezdirmedik. Krizin yükünü halkımızın ödemesine asla müsade etmedik. Belediyemizin kaynaklarını sonuna kadar Seferihisarlılar için, özellikle de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için seferber ettik. Biz tüm zorlukların üstesinden birlikte dayanışmayla geleceğiz. Tüm sosyal yardımlarımızı arttırarak sürdüreceğiz” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)