Sekiz saatte altı estetik ameliyat öldürdü

24 yaşındaki Viviane Lira Monte'nin, sekiz saatte altı estetik operasyon yapan cerrahı internetten bulduğu belirtildi. Monte'nin eşi, "Onun yavaş yavaş öldüğünü gördük" dedi.

Abone ol

DUVAR - Brezilya'da sekiz saatte altı estetik operasyon yaptıran 24 yaşındaki Viviane Lira Monte hayatını kaybetti. 31 Ağustos'ta gerçekleştirilen operasyonlarda meme küçültme, karın, kol, sırt ve çene bölgelerinden yağ aldırma işlemleri uygulandı. Daha sonra cerrah, alınan yağı kalça büyütme için kullandı.

Polis, Monte'nin cerrahı internetten bulduğunu ve genç kadının 'şüpheli' ölümünün araştırıldığını bildirdi.

AMELİYATTAN SAATLER SONRA TABURCU EDİLDİ

The Sun'ın aktardığına göre, ameliyattan 15 saat sonra taburcu edilen kadının sağlık durumu hızla kötüleşmeye başladı. Monte'nin ailesi onu acil olarak yerel bir hastaneye götürdü. Kan basıncı düşen 24 yaşındaki kadın, yoğun bakıma alınmak üzere başka bir hastaneye kaldırıldı.

22 gün yoğun bakımda kalan Monte, enfeksiyon sebepli kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. 26 Ekim'de yaşamını yitiren kadının eşi Renan Santiago, "Ameliyat nedeniyle çok fazla iltihap ve enfeksiyon vardı. Nefes alamıyordu ancak yine de onu canlandırmayı başardılar ve entübe ettiler ancak geri dönemedi. Onun yavaş yavaş öldüğünü gördük" dedi.

'DAHA FAZLA AMELİYAT YAPTIRMASI İÇİN İNDİRİM TEKLİF ETTİ'

Santiago, doktorun Viviane'i istemediği ameliyatlar için ikna ettiğini ve daha fazla operasyon için kendisine indirim teklif ettiğini iddia etti. Santiago ayrıca, 42 bin pound (yaklaşık 1 milyon 882 bin TL) ödeme yaptıkları cerrahın, Viviane sorunlar yaşamaya başladığında 'ortadan kaybolduğunu' ileri sürdü. .

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)