Selçuk Tepeli'den Edip Akbayram tepkisi: Zonguldak Valisi kim ya?

Selçuk Tepeli, Zonguldak Valiliği'nin Bartın'daki maden faciasını gerekçe göstererek Edip Akbayram'ın Cumhuriyet Bayramı konserini iptal etmesine tepki gösterdi. 

Abone ol

DUVAR - Zonguldak Valiliği, Edip Akbayram'ın 29 Ekim'deki 'Cumhuriyet Konseri'ni Bartın'daki maden faciası nedeniyle iptal etti. FOX TV Ana Haber Spikeri Selçuk Tepeli, canlı yayında konserin iptal edilmesine tepki göstererek, "41 canın ruhu hala toprak altında. Hiçbir şey yapmamışsın, herkes koltuğunda. Bir de edepsizlik yapıyorlar" dedi.

Selçuk Tepeli, canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

"O müessif olay nedeniyle Valilik bunu yayınlıyor. Sen bir şey yaptın mı Vali olarak? Bu ülkenin Valisi olarak bir şey yaptın mı? Hiçbir şey yapmadın. Bu ülkenin derdiyle tasasıyla uğraşan bir sanatçının konserini iptal ediyorsun. Zonguldak Valisi kim ya! Kimden emir alıyor bu insanlar? Neyin konserini iptal ediyorsun sen! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserini iptal ediyorsun. 41 canın ruhu hala toprak altında. Hiçbir şey yapmamışsın, herkes koltuğunda. Bir de edepsizlik yapıyorlar." (HABER MERKEZİ)