Selde elektrik akımına kapılan 14 yaşındaki Azad vefat etti

Edirne'de, kapıldığı sel sularından kurtulmak için, tutunduğu doğalgaz borusundan elektrik akımına kapılan ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan Azad Yapsıklı vefat etti.

Abone ol

DUVAR - Edirne'de, 2 Temmuz'da kuvvetli yağışın ardından kapıldığı sel sularından kurtulmak için, tutunduğu doğalgaz borusundan, elektrik akımına kapılan ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedaviye alınan 14 yaşındaki Azad Yapsıklı, 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Edirne'de 2 Temmuz tarihinde kuvvetli yağışın ardından oluşan sel sularında suya kapılıp sürüklenen Azad Yapsıklı, tutunduğu doğalgaz borusunda elektrik akımına kapıldı. Elektrik akımından ağır yaralı olarak kurtulan Yapsıklı, tedavisi için sevk edildiği Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 12 gün sonra vefat etti. 

Fatih Spor'da top oynayan Azad Yapsıklı'nın ölümü yakınlarını ve sporseverleri yasa boğdu. Yapsıklı'nın ölüm haberini, binlerce kişi sosyal medya hesapları üzerinden taziye mesajları ile paylaştı. Cenazenin yarın toprağa verileceği öğrenildi. (DHA)