Şenol Güneş Lyon başkanına sert çıktı

Lyon başkanı Aulas'ın İstanbul'da oynanacak olan rövanş maçının seyircisiz oynanması gerektiğini belirten açıklamasına Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten tepki: "Bizim stadımızda bunlar olmadı, İstanbul'da öyle insan yok. Ev sahibi onlar, bileti alan onlar. Kornerde atılanlar var, oyuncu kendini yere atsa, iş bitti. Daha yapıcı olmak lazım."

Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, olaylı maçta Lyon'a 2-1 mağlup olmalarının ardından Lyon başkanı Aulas'ın İstanbul'da oynanacak rövanş maçının seyircisiz olması gerektiği açıklamasına yanıt verdi: "Bizim stadımızda bunlar olmadı, İstanbul'da öyle insan yok. Ev sahibi onlar, bileti alan onlar. Kornerde atılanlar var, oyuncu kendini yere atsa, iş bitti. Daha yapıcı olmak lazım."

Beşiktaş maçı öncesi Lyon karıştı

Maç sonu açıklamasında, "Beklenmedik bir hatayla 2-1 yenilmek üzücü. Burada 2. golü bulabilirdik. Duran toplarda güzel atışlar oldu ama golü bulamadık. Rakip daha kötü topta golü buldu. Fakat, daha 1. maçı oynadık. İkinci 90 dakika sahamızda turu geçmek istiyoruz" diyen Güneş, Aulas'la ilgili soruya ise şu yanıtı verdi, "Bu şekilde konuşmalar, bu işi taraftı hale getirir ve yanlışı arttırır. Olay burada oldu, İstanbul'da olmadı. Olayı oraya havale edince yanlış olur. Tribünlerin kullanım şekli yanlış. Üstte ve altta ayrı taraftarlar. Durup dururken bir şey atılsa, daha önce atarlardı."

'İSTANBUL'DA BÖYLE İNSAN YOK'

Güneş, "Hakeme de, onların antrenörüne de söyledim, beraber çıkalım sahaya dedim. Başkan öyle diyorsa yanlışı körüklüyor. Biri bir şey atmışsa, atanı da yanlış bulurum. Provokasyon yapıp attıranı da yanlış bulurum. Lyon'un Roma maçını da izledim, kornerlerde yabancı madde atıldı. Bizim stadımızda bunlar olmadı, İstanbul'da öyle insan yok. Ev sahibi onlar, bileti alan onlar. Kornerde atılanlar var, oyuncu kendini yere atsa, iş bitti. Daha yapıcı olmak lazım" dedi.

Enseyi karartmayın, o sene bu sene!