Şenyaşar Ailesi'nden Babalar Günü mesajı: Hastaneye çocuklarını görmeye gitti, dönmedi

Şenyaşar Ailesi'nin Twitter hesabından, 2018'de katledilen Hacı Esvet Şenyaşar anıldı. Paylaşımda, "Mezarın yeri bile soruşturma konusu oldu, ama kim öldürdü sorusunu kimse soramadı" denildi.

Abone ol

DUVAR- Adalet mücadelesini sürdüren Şenyaşar Ailesi'nin Twitter hesabından, Babalar Günü paylaşımı yapıldı. Urfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AK Parti Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın korumaları ve yakınları tarafından katledilen Hacı Esvet Şenyaşar'ın fotoğrafı tweet'lendi.

Mesajda, “Hacı Esvet bir babaydı. En son hastaneye çocuklarını görmeye gitti. Bir daha dönmedi. Mezarın yeri bile soruşturma konusu oldu, ama kim öldürdü sorusunu kimse soramadı... Suçsuz yere hapis yatan ve zor günlerde evlatlarına sahip çıkan tüm babaların #BabalarGünü kutlu olsun” denildi.

Eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile katliamdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın, Urfa Adliyesi önünde 9 Mart 2021 tarihinde başlattığı Adalet Nöbeti 468’inci gününde devam ediyor. Aile, hafta sonu adliyenin kapalı olması sebebiyle nöbeti, Suruç ilçesinde bulunan evlerinde sürdürüyor. (HABER MERKEZİ)