Sergen Yalçın: Burada muhtemel bir puan kaybı bekliyorduk

Berabere biten Sivasspor maçının ardından açıklama yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “Burada muhtemel bir puan kaybı bekliyorduk, bu planlamamızda vardı ama geçen hafta iyi olmadı” dedi.

Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in 36'ıncı haftasında 0-0 biten Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında, iki takımında kazanmayı hak etmediğini, beraberliğin normal bir sonuç olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sergen Yalçın, iki tarafın da maç boyunca üretken olamadığını dile getirdi.

“İki tarafta bana göre kazanmayı hak edecek oyun oynamadı, bu sebeple maçın hakkı beraberlikti” diyen Yalçın, “Sahanın en iyisi Fırat Aydınus'tu. Çok güzel maç yönetti. Çok da iyi ve güvendiğim bir hakem” ifadelerini kullandı.

Sivasspor deplasmanında puan kaybı beklediklerini belirten Yalçın, “Burada muhtemel bir puan kaybı bekliyorduk, bu planlamamızda vardı ama geçen hafta iyi olmadı. Geçen haftaki puan kaybı hesaplamamızda yoktu. Halen liderliğimiz devam ediyor puan farkıyla” dedi.

Beşiktaş'ın şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu söyleyen Sergen Yalçın şöyle devam etti:

“Oyuncularımız sakatlanıyor. Elimizdeki mevcut oyuncularla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Şampiyonluğun en büyük adayı hala Beşiktaş'tır. Herkesin bilmesi açısından bunu özellikle belirtmek isterim. Bundan sonraki süreç nasıl olacak hep beraber göreceğiz.” (SİVAS/AA)