Sex and the City hikâyesi devam ediyor: And Just Like That dizisi 2. sezon onayını aldı

HBO Max'in en çok izlenen yeni orijinal yapım dizisi olduğu açıklanan "And Just Like That" dizisini ikinci sezon onayı aldı.

Abone ol

DUVAR - "Sex and The City" dizisinin yeni çekilen versiyonu "And Just Like That", ikinci sezon onayını aldı. HBO Max'in en çok izlenen yeni orijinal yapım dizisi olduğu açıklanan "And Just Like That", Carrie, Charlotte ve Miranda'nın 50'li yaşlarındaki hikâyesini konu ediniyor. 

İkinci sezon onayının ardından HBO Max Orijinal İçerik Başkanı Sarah Aubrey, “Bu karakterlerin ve hikâyelerinin yarattığı kültürel sohbetten çok memnunuz. Zaten bildiğimiz ve çok sevdiğimiz bir dünyada geçen hikâyeler. Michael Patrick King ve harika yazarlarımız, yapımcılarımız, oyuncularımız ve ekibimizin bu hikâyeleri ekrana getirmek için yaptıkları işten gurur duyuyoruz. Hayranların ikinci sezonda neler olduğunu görmelerini heyecanla bekliyoruz" diye konuştu. 

Sex and the City'nin uzantısı olarak ekrana gelen dizinin ilk sezonunda Sarita Choudhury, Willie Garson, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Sara Ramirez, David Eigenberg, Chris Noth ve Evan Handler gibi isimler de yer aldı. Orijinal dizide Samantha'yı canlandıran Kim Cattrall ise dizide yer almadı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)