Sezen Ünlü cinayeti davasında ceza istemi

İzmir'de Anıl Yolum isimli erkek tarafından katledilen Sezen Ünlü'nün öldürülmeden önce darp edilmesine ilişkin açılan davada mütalaa veren savcı Yolum'un cezalandırılmasını istedi.

Abone ol

İZMİR - İzmir'in Konak ilçesinde 17 yaşındaki Sezen Ünlü'nün öldürülmesi olayının faili Anıl Yolum hakkında açılan darp davasının duruşması Bayraklı'da bulunan İzmir Adliyesi 34'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada Sezen Ünlü’nün babası ve taraf avukatları hazır bulunurken, sanık Yolum duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Duruşmada kimlik tespitinin ardından tanık ifadelerine geçildi.

Duruşmada Sezen Ünlü’nün halası, yeğeninin şiddete maruz kaldığı günü anlattı. Darp raporu almak için Tepecik Devlet Hastanesi’ne gittiklerini söyleyen tanığın ifadesi sırasında sanık Yolum'un ifadeye müdahale etmeye çalışması dikkat çekti. Tanığın ardından ifadesine başvurulan sanık Yolum, Ünlü'yü darp etmediğini iddia ederken, duruşmada dinlenilen ve Yolum'un akrabası olduğu öğrenilen tanık ise Ünlü'de herhangi bir darp izine rastlanmadığını ileri sürdü.

İfadelerin ardından mütalaa veren duruşma savcısı ise sanık Yolum’un iki kez yaralama, bir kez de hakaret suçundan cezalandırılmasını istedi. Yolum'un avukatları savunma için süre talep ederken, mahkeme davayı 23 Haziran tarihine erteledi. (DUVAR)