Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti

CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu, bugün cezaevinde bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti. Ziyarette Demirtaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e mesaj gönderdi.

Abone ol

DUVAR - CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti. Tanrıkulu, Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret eden ilk milletvekili oldu.

CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu, bugün 4 Kasım'da tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı, Edirne F tipi Cezaevi'nde ziyaret etti. Adalet Bakanlığı, HDP'li milletvekillerinin Demirtaş ve diğer tutuklu milletvekilleri için yaptığı başruvulara izin vermemişti. Bu nedenle Tanrıkulu, Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret eden ilk milletvekili oldu.

DEMİRTAŞ'TAN MELİH GÖKÇEK'E MESAJ 

Sezgin Tanrıkulu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Edirne'ye geleceklere ciğerci Bahri beyi öneriyorum. Her şey çok güzeldi. Bu tatsız günler elbet geçer, yaşam ve güzellikler baki kalır" ifadelerine yer verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, ziyareti eleştiren mesajının ardından Tanrıkulu, Demirtaş'ın mesajını açıkladı. Demirtaş'ın, Gökçek'e mesajı şu şekilde: "Madem yazdın, üzerimde kalmasın; "Şapşik'e selam söyle, çıkınca muhabbete devam edeceğiz" dedi." (HABER MERKEZİ)