SGK uzmanı tarih verdi: Kademeli emeklilik...

EYT düzenlemesinden yararlanamayanlar kademeli emeklilik haberlerini takip etmeye devam ediyor. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, son gelişmeleri anlattı.

DUVAR - Milyonlarca kişi ‘1999 sonrası kademeli emeklilik çıkacak mı?’ diye merak ederken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Sosyal güvenlikle ilgili şu anda bir çalışmamız yok” dese de milyonlar için açık kapı bırakmaya da devam etti. Yılmaz'ın “Bu gelecekte olmayacak anlamına gelmiyor” sözlerinin ardından EYT'yi kıl payı kaçıranlar kademeli emeklilikte gelişmeleri takip etmeye devam ediyor. Peki kademeli emeklilik ne zaman çıkacak, yaş şartı ne olacak? SGK Uzmanı Özgür Erdursun, kademeli emeklilik için kısa vadede bir düzenleme beklemediğini belirterek önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini işaret etti.

Haberin Devamı
ÖTV tutarları değişti: Rakı, şarap ve biraya zam Uzmanı tek tek hesapladı: Her ay 2 bin 22 TL eksik aylık alacaklar UEFA, Merih Demiral'ın 'bozkurt' işareti için ne karar verebilir? Son 16'nın en iyi 11'i belli oldu: Türkiye'den iki futbolcu kadroda EURO 2024'te şampiyonluk oranları güncellendi: Sürpriz takım Türkiye Dünyanın en değerli 100 kadrosu belli oldu: Süper Lig'den 3 takım var