'Shang-Chi ve On Halka Efsanesi'nin devam filmi geliyor

Marvel Sinematik Evreni filmi "Shang-Chi ve On Halka Efsanesi"nin devam filmi geliyor. Disney, devam filmi çalışmalarının başladığını duyurdu.

Abone ol

DUVAR - Destin Daniel Cretton tarafından yönetilen "Shang-Chi ve On Halka Efsanesi"nin devam filmi için hazırlıklar başladı. Disney, devam filminin aynı yönetmen ve başrol ile devam edeceğini de doğruladı.

Beyazperde'nin haberine göre, 2001 yılından beri yapılması planlanan proje, korona virüsü salgını nedeniyle vizyon tarihi ertelense de Eylül ayında vizyona girdi. Hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden geçer not alan film, dünya çapında 432 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Böylece en yüksek hasılat yapan sekizinci film oldu.

Film, suçlu babası Wenwu (Tony Leung) tarafından mükemmel bir suikastçı olarak yetiştirilen ancak bu kaderinden kaçarak yetenekli bir savaşçı olan Simu Liu’nun canlandırdığı karakterin maceralarını konu ediniyor. 

'CRETTON, FİLME BENZERSİZ BİR BAKIŞ AÇISI GETİRDİ'

Yönetmen Destin Daniel Cretton'ın filme benzersiz bir bakış açısı getirdiğini belirten Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige, "Filmde birlikte çalışırken harika zaman geçirdik ve hikâyeleri hayata geçirmek için çok ilginç fikirleri var. Bu yüzden onunla ilişkimizi genişletmekten heyecan duyuyoruz ve başlamak için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Devam filmi ile ilgili henüz başka bir ayrıntı paylaşılmadı.