Sıcaklıklar artıyor, sağanak devam ediyor

Ülke genelinde hava sıcaklıklarında az da olsa artış var. Marmara ve İç Anadolu dışında yağışların etkili olması beklenirken meteoroloji sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan 10 Aralık hava durumu raporuna göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi, ilk saatlerde Zonguldak, Bartın, Sinop, Samsun ve Ordu çevreleri, öğle saatlerinden sonra Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'in yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde Muğla ili ile Antalya'nın batı kıyılarında yer yer kuvvetli olması beklenen yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinin yüksekleri ile gece saatlerinde Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı
Tam liste belli oldu: Sahte gıda ürünü satan markalar halka açıklandı Kiralar uçtu: 10 ilde ortalama fiyat asgari ücreti geçti Benzin ve motorine zam geldi: 2 Ekim 2024 güncel akaryakıt fiyatları Anket: DEM Parti seçmeni hangi partilerle ittifak istiyor? Sıfır otomobil fiyatlarına zam geldi: İşte marka marka güncel fiyatlar MasterChef yarışmacısı hayranı olan ünlüyü açıkladı: 'Mesajlaşıyoruz'