Sigara paketleri değişiyor: Yeni ibareler gelecek

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tütün mamullerinde kayıt dışılığı önlemek ve özendirici unsurları kaldırmak amacıyla yeni düzenlemeler getiren yönetmelik değişikliğini duyurdu.

DUVAR - Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 'Tütün Mamullerinin Üretim Şekline, Etiketlenmesine ve Denetlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'te yapılan ve Resmi Gazete'de yayımlanan değişiklikle ilgili yazılı açıklama yaptı. 

DHA'da yer alan habere göre, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik değişikliği ile tütün mamullerinin üretim şeklinde ve piyasaya arzında birtakım düzenlemeleri hayata geçiriyoruz. Tütün mamulü ticaretinde kayıt dışılığı önlemeye yönelik etkin bir takip mekanizması oluşturuyor ve özendirici birtakım unsurları ortadan kaldırıyoruz" dedi.

Haberin Devamı
Sigara paketleri değişiyor: Yeni ibareler gelecek ATM'lerde yeni dönem: Bu paraları kabul etmeyecek Bir bankadan emekliye çift promosyon: İstenen şartlar belli oldu Cinsel organıyla çıtayı düşürmüştü: Porno teklifi geldi 1,5 milyon TL faizsiz kredi: Başvurular başladı Emekliye yüzde 5 ek ödeme: Yeni rakam nasıl hesaplanacak?