Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali Senaryo Yarışması'nın jürisi belli oldu

4. Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali Senaryo Yarışması'nın jürisi belli oldu. Hakan Haksun'ın başkanı olduğu jüri, Rezzan Karakaş, Tecelli Sercan Sırma, Aydın Aktay, Mahir Özhan'dan oluştu.

Abone ol

DUVAR - Anadolu Kültür ve Sanat Meclisi Derneği tarafından düzenlenen Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali'nin 4'üncüsü bu sene, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Siirt Valiliği, Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sinema Genel Müdürlüğü, Siirt Belediyesi, Siirt Üniversitesi, DİKA ve Beyrut Film'in destekleri ile 4 - 8 Ekim'de gerçekleştirilecek. Festival kapsamında yapılacak olan 'Senaryo Yarışması'nın jürileri belli oldu. 

JÜRİ BAŞKANI HAKAN HAKSUN OLDU

Prof. Dr. Yasin Aktay'ın onursal başkanı, Mahmut Baldemir'in ise direktörü olduğu Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali'nde bu yıl da çok sayıda oyuncu, senarist, yönetmen ve yapımcı izleyicilerle bir araya gelerek tecrübelerini paylaşacak. Sinema üzerine söyleşi ve panellerin de yer alacağı Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali'nde bu yıl ayrıca Siirt'in yerel hikâyelerini konu alan senaryo yarışması da yapılacak.

Hakan Haksun'ın başkanı olduğu 'Senaryo Yarışması'nın jüri üyeleri; Prof. Dr. Rezzan Karakaş, Tecelli Sercan Sırma, Doç. Dr. Aydın Aktay, Dr. Mahir Özhan'dan oluştu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)