Sinan Ateş davası... Kabine değişiklikleri... Esad'a görüşme çağrısı..

DUVAR - Ankara'nın siyaset gündemi bu hafta çok yoğun geçti. Siyasette konuşulmayanlar, yazılmayanlar Perde Arkası'nda... Nergis Demirkaya ve Ceren Bayar Perde Arkası'nda değerlendirdi.

  • Öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in davası bu hafta başladı. Birçok muhalefet partisinin izlediği duruşmalarda adalet arayışı sürüyor...
  • Kabinede 2 bakan görevi bıraktı: Değişim mi, değişiklik mi?
  • Erdoğan Esad'a bir kez daha zeytin dalı uzattı: Türkiye-Suriye ilişkileri nasıl normalleşecek? İki lider görüşecek mi?
  • CHP lideri Özgür Özel "geçim olmazsa seçim olur" diyerek sandığın fitilini ateşledi: Erken seçim tartışmaları gerçekçi mi? Türkiye erken seçime gider mi?

Gazete Duvar Ankara Temsilcisi Nergis Demirkaya ve Parlamento Muhabiri Ceren Bayar, siyasette yaşananların Perde Arkası'nı anlattı. 

(HABER MERKEZİ)

Cin şişeden çıktı: Erken seçim olur mu? Siyasette sıcak yaz: Normalleşme bitti mi? Fors... Yüzük... Diyalog... Ankara'nın son fotoğrafı ne diyor? Özel-Erdoğan görüşmesi bitti: Neler konuşuldu? CHP, Erdoğan’ı ağırlayacak: Masada hangi başlıklar olacak? Hakkari'de son durum: Kadir Cesur aktardı