Sinan Oğan, saldırı tutanağını otobüs şoförünün talebi üzerine kaldırdı

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Diyarbakır'da seçim otobüsüne yönelik saldırıyla ilgili tutanağı şoförün isteği üzerine silerek, otobüsün görüntülerini yeniden paylaştı.

Abone ol

DUVAR - ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Sinan Oğan, Diyarbakır'da seçim otobüsüne düzenlenen taşlı saldırıyla ilgili tweetini, tutanağı silerek yeniden paylaştı.

Sinan Oğan, 8 Mayıs günü Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bugün Van’da seçim çalışmalarını tamamlayıp akşam üzeri Adıyaman’a geçmek için yola çıkan seçim otobüsümüz Silvan’da HDP’liler tarafından saldırıya uğradı. Normal şartlarda son dakika karar değiştirip uçak ile Ankara’ya dönmeseydik saldırıya uğrayan konvoyda biz de olacaktık. Çok şükür can kaybı ve yaralanan yok ama seçim otobüsümüz bir miktar hasar aldı. Otobüsümüzü durdurmaya çalıştılar ancak aracımız durmayarak kurulan saldırı barikatını yarıp geçti" demişti.

Saldırıyla ilgili görüntüleri paylaşması istenen Oğan, görüntülerle birlikte otobüs şoförünün ifadesine de yer vermişti.

Bu tweetindeki tutanağı şoförün talebi üzerine kaldırdığını belirten Oğan, yeni paylaşımında "Seçim otobüsümüze yönelik Silvan’da yapılan saldırının tutanak ve videolarını istemiştiniz. Biz Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ziyaretimiz sırasında düzenleyeceğimiz basın toplantısında açıklamak için bekledik. Buyurun saldırının tutanak ve videolarının bir kısmı. Şimdi kınama yapabilirsiniz! Sinan Oğan Not: Şoför kardeşimizin isteği üzerine tutanağı silip yeniden yayınladık" ifadelerini kullandı.