Sinéad O'Connor'a veda: 'Cesaret edemediklerimizi söyledi'

İrlanda'da 56 yaşında hayatını kaybeden sanatçı Sinéad O'Connor için anma töreni düzenlendi. Törene katılan Byrne, "Hissettiklerimizi ama söylemeye cesaret edemediklerimizi söyledi" dedi.

DUVAR - 56 yaşında hayatını kaybeden şarkıcı, besteci ve eylemci Sinéad O'Connor'ın anma töreni İrlanda'da düzenlendi. Binlerce kişi, İrlanda'nın kuzeyinde County Wicklow'da bulunan sahil kasabası Bray'de bir araya geldi.

O'Connor'ın ailesi, basına kapalı olarak düzenlenen cenaze töreninin ardından sevenlerini sanatçıya son kez veda etmek için sahil kasabasına davet etmişti. Cenaze törenine İrlanda Devlet Başkanı Michael D. Higgins ve eşi Sabina da katıldı. Dini tören, İslami esaslara göre yapıldı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?