Sinemada zirvenin yeni sahibi: Seyirci sayısında 'Âkif', hasılatta 'Ölmek İçin Zaman Yok' gişe lideri

Vizyondaki ikinci hafta sonunu geride bırakan "Âkif", seyirci bazında gişe liderliğini ufak farkla korurken, haftanın öne çıkan filmi "Ölmek İçin Zaman Yok", hasılat bazında birinci sırada yer aldı.

Abone ol

DUVAR - Yapımcısı ve dağıtımcısının ortak kararıyla biletleri indirimli bir şekilde 10 TL gibi bir fiyata satılan "Âkif", vizyondaki ikinci hafta sonunda seyirci bazında koltuğunu ufak bir farkla korudu. 60 bin 716 seyirci tarafından izlenen filmi takip eden yapım ise haftanın merakla beklenen James Bond filmi "Ölmek İçin Zaman Yok" oldu.

Box Office Türkiye'nin haberine göre, hafta sonunda 60 bin 455 izleyici tarafından izlenen "Ölmek İçin Zaman Yok", seyirci bazında yakın sonuçlar elde ettiği, hafta sonunu 609 bin 290 TL  hasılat ile kapatan Âkif'in yaklaşık üç katına tekabül eden 1 milyon 763 bin 625 TL hasılatla bu anlamda listenin birinci sırasında yer aldı.

"Patron Bebek 2: Aile Şirketi", gösterimdeki üçüncü hafta sonunda seyirci bazında 33 bin 795 seyirciyle üçüncü, hasılat bazında 743 bin 809 TL ile hasılatla ikinci sırada yer aldı. Bir diğer animasyon "Luka", 14 bin 677 seyirciyle listenin dördüncü basamağında yer alırken, bir diğer yeni film "Nefesini Tut 2" (Don't Breathe 2) ise 13 bin 99 seyirciyle listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.