Şişli Plak Festivali 15 bin müzikseveri buluşturdu

Şişli Belediyesi’nin bu yıl 4’üncü kez düzenlediği Plak Festivali'nde konserler, plak mezatları, söyleşiler ve imza günleri düzenlendi.

Abone ol

DUVAR - ‘Şişli Plak Festivali’nin 4’üncüsü, Feriköy Organik Pazarı otoparkında hafta sonu (14-15 Eylül) müzikseverlerle buluştu. Festival kapsamında yapılan söyleşiler, imza etkinlikleri ve ilk baskı plaklar için yapılan mezatlar, renkli anlara sahne oldu. İstanbul’un farklı yerlerinden 28 plakçının stant açtığı festivali, yaklaşık 15 bin plaksever ziyaret etti, 6 binden fazla plak satıldı.

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, “Dördüncüsü gerçekleşen Plak Festivali’ni, bu sene farklı olarak iki belediye ortak düzenliyoruz. ‘İki Yaka Plakla Buluşuyor’ mottosuyla çıktık. Çok kapsamlı, çok içerikli, iki belediyenin beraber gerçekleştirdiği dolu dolu bir projeye çevirdik. Burada, İstanbul’un birçok yerinden gelmiş 28 plakçı var. Çok iyi içeriklerimiz var; sahnelerimiz, söyleşilerimiz, mezatlarımız, imza günlerimiz var. Aynı içerikler, Kadıköy’de de devam edecek. Bu ortalıkları ve kültür-sanatın birleştirici gücüyle konuştuğumuz projelerin sayısını arttıracağız” diye konuştu.

Festivalde dün akşam Sena Şener ve Karsu sahne aldı.