Şişli'de hırsızlık yaptıkları evden kediyi de çaldılar: 'Yokluğunu her saniye yaşıyorum'  

Şişli'de, hırsızlık amacıyla apartman dairesine giren 3 kişi, ev sahibi ile arkadaşı uyurken cep telefonu, laptop ve bir miktar para ile birlikte evin kedisini çaldı.

DUVAR - İstanbul Şişli Fulya Mahallesi'nde 23 Temmuz Pazar günü saat 06.30 sıralarında meydana gelen olayda, ev sahibi Merve Zeyni ile arkadaşı odalarında uyuduğu sırada, yüzlerini cerrahi maskeyle gizlemiş 3 kişi hırsızlık amacıyla dairelerine girdi. Odaları dolaşan hırsızlar, Zeyni ile arkadaşına ait 2 laptop, 2 cep telefonu, takılar ve içinde döviz cinsinden paranın da bulunduğu toplam 12 bin lirayı çaldı. 

Gözüne kestirdikleri eşya ve paraları çalan hırsızlar, evden çıkarken Merve Zeyni'nin 3 yaşındaki İran cinsi 'Mar' adlı kedisini de yanlarında götürdü. 

Haberin Devamı
Tam liste belli oldu: Sahte gıda ürünü satan markalar halka açıklandı Kiralar uçtu: 10 ilde ortalama fiyat asgari ücreti geçti Benzin ve motorine zam geldi: 2 Ekim 2024 güncel akaryakıt fiyatları Anket: DEM Parti seçmeni hangi partilerle ittifak istiyor? Sıfır otomobil fiyatlarına zam geldi: İşte marka marka güncel fiyatlar MasterChef yarışmacısı hayranı olan ünlüyü açıkladı: 'Mesajlaşıyoruz'