Sivasspor: 43 kişilik kafilemizin işlemlerini bir görevli yaptı

Sivasspor Kulübü, İsrail'deki maçtan dönerken uçuşlarının engellendiğini öne sürdü.

Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel-Aviv ile karşılaşan Sivasspor kafilesi maçın ardından bir süre Türkiye'ye dönemedi. I Grubu'nun 6. ve son haftasında deplasmana giden ve İsrail'den Sivas'a dönerken havalimanında mahsur kaldıklarını söyleyen Sivasspor kafilesi özel uçakla Sivas'a geldi.

Maçın ardından Sivas'a dönmeye hazırlanırken İsrail yetkililerinin sistemi ve geçişleri kapatarak zorluk çıkarttıkları iddia eden Sivasspor kafilesi, saat 08.00'de Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na iniş yaptı. Kafile daha sonra kulüp takım otobüsüyle tesislere hareket etti.

'GEÇ KALDILAR'

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lior Haitat, Sivasspor kafilesinin uçuş saatine geç gelmesi nedeniyle Tel Aviv’deki Ben Gurion havalimanında bekletildiğini söyledi. Haitat, “Sivasspor kafilesi Tel Aviv’de uçuş saatine geç geldiği için bekletildi. Uçak 5:30’da (TSİ 6:30) havalanacak” ifadelerini kullandı.

Ancak Sivasspor Kulübü, geç kalmadıklarını belirterek kafilenin pasaport kontrolüne geldiğinde "Sistem kapandı. Tek bir görevli ile işlemleriniz manuel olarak yapılacaktır" söylemiyle karşılaştıklarını ifade etti. (HABER MERKEZİ-AA)