Son anket: AK Parti-CHP arasındaki oy farkı 1,4 puana düştü

Aksoy Araştırma'nın anketine göre Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasındaki oy farkı açılırken, AK Parti yüzde 30'un altına gerilemiş durumda.

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimindeki en doğru sonucu veren anketiyle bilinen Aksoy Araştırma son anket sonucunu açıkladı. Aksoy Araştırma’nın Başkanı Ertan Aksoy'un TELE1’de açıkladığı ankete göre AK Parti ve MHP'nin oy toplamı (Cumhur İttifakı) yüzde 38,4 olurken, CHP ve İYİ Parti'nin (Millet İttifakı) oy oranı yüzde 42'ye ulaştı.

Katılımcılara “Bu Pazar bir milletvekili seçimi olsa hangi partiye oy verirsiniz?” sorusunun yöneltildiği ankette kararsızlar dağıtıldıktan sonraki sonuçlar şöyle:

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın için '5.600 TL' uyarısı: Taş mı alıyoruz? Emekli kapma yarışı kızıştı: Bir banka daha promosyonu yükseltti Uzmandan kötü haber: Ocakta memur ve emekliye ne kadar zam yapılacak? Pasaport fiyatları 'uçtu': Konsolosluktan alan yarı fiyatını ödüyor Dünyanın en iyi üniversiteleri: İlk binde 12 Türkiye üniversitesi Yolda bırakmayan otomobiller seçildi: Lüks markalar listeye giremedi