Sopayla 'şifa' dağıtan Mala Ali Kürdistani'nin Başakşehir'deki ofisine baskın

Kürdistan'dan kaçan, Suudi Arabistan'da tutuklanan ve sopayla şifa dağıttığını ileri süren 'Mala Ali Kürdistani' Başakşehir'de ofis açtı; önünde kuyruklar oluştu. Şikayet üzerine ofisi basıldı.

DUVAR - Kendisini şifacı olarak tanıtıp hastaların ayaklarının altına sopayla vurarak tedavi ettiğini ileri süren 'Mala Ali Kürdistani' lakaplı Iraklı Molla Ali Kalak, Türkiye'ye gelerek ofis açtı. Kürdistan'da hakkında tutuklama kararı çıkınca Suudi Arabistan'a kaçan Molla Ali Kalak, 12 Şubat 2020'de Medine'de tutuklanmış daha sonra serbest bırakılmıştı. Kalak, 2017 yılında da ABD Başkanı Donald Trump'ın 'içine şeytan kaçtığını' öne sürüp, ayak topuklarına vurarak onu iyileştirebileceğini söyleyince uluslararası basında haber olmuştu.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler