Şota’dan Trabzonspor yanıtı: Döndüm işte daha ne yapayım

Trabzon'da düzenlenen bir turnuvaya katılan Şota Arveladze, "Trabzonspor'a dönecek misiniz?" sorusuna esprili bir şekilde "Döndüm işte daha ne yapayım" yanıtını verdi.

Abone ol

DUVAR - Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzonspor iş birliğinde organize edilen "Efsanelerle Yeniden" futbol turnuvası, eski Avni Aker Stadyumu'nun bulunduğu millet bahçesinde yapıldı.

İHA'nın haberine göre, turnuvaya katılan Trabzonspor'un eski oyuncusu ve teknik direktör Şota Arveladze, yoğun ilgi gördü.

Yeniden Trabzon'da olmaktan büyük bir heyecan duyduğunu belirten Arveladze, "Saha biraz küçükleşmiş, ama burada olmak güzel. Yaşlandık. Sevgi çok güzel. İnsan zaten başka bir türlü zengin olamaz. Benim için en büyük ödül budur. Keşke Arçil de burada olsaydı. Buraya her geldiğimde inanılmaz seviniyorum. Her zaman çok mutlu oluyorum" diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yeniden bordo-mavili kulübün başına gelmesinin ardından, fikir alışverişinde bulunduklarını, somut bir şeyin olmadığını söyleyen Şota Arveladze, "Trabzonspor'a dönecek misiniz? Şenol Güneş ile birlikte olacak mısınız?" sorusuna ise  gülerek "Döndüm işte daha ne yapayım, döndüm diyorum görmüyor musunuz" yanıtını verdi.

(İHA)