South Park yaratıcılarından 900 milyon dolarlık anlaşma: Yeni projeler gelecek

South Park yaratıcıları 900 milyon dolarlık bir anlaşmaya imza attı. Anlaşma, hem Comedy Central serisi için 6 devam sezonunu hem de 14 yeni orijinal filmi içeriyor.

Abone ol

DUVAR - 1997 yılından beri yayınlanmaya devam eden, yetişkinlere yönelik çizgi dizi South Park'ın yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone, MTV Entertainment Studios ve ViacomCBS Inc. ile yeni South Park sezonları, filmleri ve yan dizileri için 900 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre, dizi 30. sezona dek devam edecek. 

Screen Rant'ın haberine göre, anlaşmada dizinin devam sezonlarının yanı sıra 14 spin-off ve Paramount+’da gösterilecek yeni South Park filmleri de yer alıyor. Ortak bir açıklama yapan Parker ve Stone, daha fazla South Park bölümü için heyecanlı olduklarını belirtti.

Parker ve Stone, şu ifadeleri kullandı:

"Comedy Central 25 yıldır bizim evimiz ve önümüzdeki yıllar için de bir taahhütte bulundukları için gerçekten mutluyuz. Pandemi sırasında gösteriyi üretmenin farklı bir yolu olarak ViacomCBS’ye geldiğimizde, Chris (McCarthy), Nina (Diaz), Keyes (Hill-Edgar) ve Tanya (Giles) hemen destek oldu ve yeni bir şey denememize olanak sağladı. Geleneksel South Park bölümlerine geri dönmek için sabırsızlanıyoruz ama artık yeni formatlar da deneyebiliriz. Her zaman bizimle şansını deneyecek ortaklara sahip olmak harika."

South Park, Stan Marsh, Kyle Broflosvki, Eric Cartman ve Kenny McCormick adlı dört genci ve yaşadıkları Colorado kasabasındaki meydana gelen talihsizlikleri anlatıyor.