Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Valileri İmamoğlu ile karıştırdın galiba

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kılıçdaroğlu'nun festival yasağı tepkisine yanıt vererek, "Tehditlerin, oyunbazlığın, devlete sökmez. Valileri İmamoğlu ile karıştırdın galiba" dedi. 

Abone ol

DUVAR - Fethiye'de yapılacak Milyon Fest'in iptal edilmesine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tepki gösterdi. CHP lideri, sosyal medya hesabı üzerinden "Valileri uyarıyorum; öyle kafanıza göre gençlerin eğlenmesini yasaklayacaksınız, biz hepimiz de boynumuzu eğeceğiz mi zannediyorsunuz? Yok öyle yağma. Konser yasaklamaya devam ederseniz, milyonları karşınızda bulacaksınız. Şakşakçılık yapmayın, devletin valisi olun. Devletin!" dedi. 

Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine İçişleri Bakanı Süleyman SoyluTwitter üzerinden tepki geldi. Soylu, şunları yazdı: "SSK (eski) Genel Müdürü, sözüm ona valileri tehdit etmiş, Çok korkmuşlar (!) Festival adı altında bir dizi sahtekarın gayrikanuni olarak yapmak istediği hiçbir organizasyona devlet izin vermez. Tehditlerin, oyunbazlığın, devlete sökmez. Valileri İmamoğlu ile karıştırdın galiba." (HABER MERKEZİ)