Spor Toto 1. Lig'den düşen takımlar belli oldu

Balıkesirspor'un ardından NasaDoge Menemenspor, Kocaelispor ve Bursaspor da Spor Toto 1. Lig'e veda etti.

Abone ol

DUVAR - Spor Toto 1. Lig'de normal sezonun bitimine 1 hafta kala Balıkesirspor'un ardından NasaDoge Menemenspor, Kocaelispor ve Bursaspor'un küme düşmesi kesinleşti.

EYÜPSPOR PLAY-OFF'U GARANTİLERDİ

Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında Eyüpspor, sahasında konuk ettiği Kocaelispor'u 2-1 yendi. Eyüpspor'un gollerini 8 ve 14. dakikalarda Rodrigues'den gelirken, Kocaelispor'un tek golünü 61. dakikada penaltıdan İlyas Kubilay Yavuz attı.

Bu sonucun ardından takipçisi Tuzlaspor'un deplasmanda Manisa FK'ye yenilmesiyle Eyüpspor, bitime 1 hafta kala play-off oynamayı garantiledi. Kocaelispor ise Altınordu'nun sahasında Balıkesirspor'u yenmesiyle bitime 1 maç kala ligden düştü.

Haftanın bir diğer maçında NasaDoge Menemenspor, Gençlerbirliği'ni konuk etti.

Ankara ekibi Gençlerbirliği'nin 48. dakikada Sandro Lima, 83. dakikada LuaLua ve 88. dakikada Tshibola'nın golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Menemenspor'da Kehinde 65. dakikada takımının tek golüne imza attı.

Bu sonuçla 38 puanda kalan Menemenspor lige veda etti.

6 GOLLÜ MAÇTA KAZANAN BANDIRMASPOR OLDU

Royal Hastanesi Bandırmaspor da sahasında Bursaspor'u 4-2 mağlup etti.

Bursaspor'un bu sonuçla sezonun bitimine bir hafta kala ligden düşmesi kesinleşti.

Bandırmaspor'un galibiyet golleri 4. dakikada Kerim Avcı, 6. dakikada Keny, 56. dakikada Osmajic ve 79. dakikada Lokman Gör'den geldi. Bursaspor da ise 41. dakikada Burak Altıparmak, 42. dakikada Bruno ağları havalandırdı.

41 puanla 16. sırada kalan Bursaspor, TFF 2. Lig'e düştü. 

Bu haftaki maçlarla ligden düşen 4 takım belirlenmiş oldu. Balıkesirspor ise 31. haftada Adanaspor'a 3-1 mağlup olarak, küme düşmüştü. (HABER MERKEZİ)