Spotify açıkladı: 2021 yazının en çok dinlenen şarkıları

Spotify, dünya genelinde ve Türkiye’de yazın en çok dinlenen şarkılarını açıkladı. Dünyada en çok Olivia Rodrigo’nun good 4 u şarkısı dinlenirken, Türkiye’de Ezhel-Bul Beni listenin başında yer aldı.

DUVAR - Spotify, Türkiye ve dünya genelinde 2021 yazının en çok dinlenen şarkılarını açıkladı. Bu yaz Spotify’da en çok dinlenen şarkı, 600 milyondan fazla dinlenmeyle Olivia Rodrigo’dan "good 4 u" şarkısı oldu. 14 Mayıs'ta yayınlanan şarkı, 18 milyondan fazla çalma listesine eklendi. 

Türkiye'de 2021 yazında en çok dinlenen şarkı ise Ezhel’in Bul Beni adlı şarkısı oldu. En çok dinlenen parçaların başında rap müziği gelmesinin yanı sıra ilk 5'te yer alan tek pop sanatçısı ise Edis oldu.

İşte bu yazın en popüler şarkıları...

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?